Seka besna zbog sramnog poteza fitnes bliznakinja: “Treba vas zauvek ugasiti” – Udomile psa pa ga odvele u azil

|

Fitnes bliznakinje Julija i Natalija Đukić naišle su na velike osude i kritike naroda jer su najpre udomile jednog psa, a nakon izvesnog vremena, shvativši da ne mogu da se brinu o njemu, istog vratile u azil.

Razlog kojim su “opravdale” ovaj sraman potez je navodno njihov brz način života koji zahteva često odsustvo od kuće. Kada su objavile video kako se opraštaju od ljubimca, ljudi na društvenim mrežama su počeli da ih zatrpavaju negativnim komentarima i reakcijama, što su one odmah obrisale.

Međutim, to im nije pomoglo da se zaštite od mišljenja ljudi, pa na društvenim mrežama možemo videti brojne influensere koji su se oglasili na ovu temu.

Među njima je i pevačica Seka Aleksić, koja je poznata kao ljubitelj životinja, a i sama je nedavno udomila jednog psa.

“Dragi influenseri, kućni ljubimac nije igračka. Ne služi za vaše promocije. Bukvalno vas zauvek treba ugasiti sa svih društvenih mreža od kojih živite. Svojim primerom pokazujete da u stvari ne volite životinje koje posedujete, a ko ne voli životinje, ne voli ni ljude. Ne budite loš primer da sutra isto tako neko pomisli kako može da uzme psa pa kad mu dosadi, da ga odvede u azil”, poručila je Seka u Instagram priči.

Izvor: telegraf.rs