Saturn pravi veliku pometnju – Horoskop za sledeće dve godine: Najbolje će proći Jarac i Vodolija, poznato i šta čeka ostale

|

Saturn je u Vodoliji od 17. januara do 29. marta 2025. godine, a astrolozi otkrivaju šta očekuje svaki horoskopski znak u naredne dve godine.

Ovan

Tranzit Saturna za Ovna je prilično povoljan i doneće mnogo dobrih stvari, na primer, ispunjenje želja, otvaranje sopstvenog biznisa ili rast u njemu. Možda ćete steći moćne prijatelje ili se zbližiti sa postojećim. Stari koncepti i pogledi na svet se menjaju. Postaćete zahtevniji prema sebi, ali nemojte da se preforsirate.

Bik

Bikovi u naredne dve godine prave promene u planovima – to može biti promena posla ili čak porofesije, unapređenje ili otkaz, dugo poslovno putovanje ili nova obuka. Troškovi i izdaci se mogu povećati, zato uštedite novac, i ne zaboravite da deo date nekome kome je neophodan. Više vežbajte i radite na dobroj formi.

Blizanci

Saturn vam može doneti u poslu iskusnu osobu od koje možete mnogo da naučite. Važno je samo da se ne oslonite na nju previše, već da stečena znanja primenite u praksi. Pokušajte da popravite odnose sa porodicom, partnerom i prijateljima.

Rak

Biće promena u oblasti rada. To će zahtevati reviziju, obnavljanje, odbacivanje nepotrebnog i proširenje. Ukoliko se potrudite, angažujete i porodicu u svoj posao, moguć je i finansijski rast. Hranite se zdravije i rešite se loših navika. Dobar period za bavljenje psihologijom.

Lav

Partnerska sfera će pretrpeti promene. Ako imate posao ili razmišljate o stvaranju novog onda budite pažljivi u izboru poslovnih partnera. Ne dozvolite da zadaci na poslu naprave distancu između vas i supružnika, odnosno emotivnog partnera. Prvo treba da pokušate da poradite na kvalitetu veze.

Devica

Pokušajte da ne uzimate zajmove, pozajmljujete novac. Budite spremni za preuzimanje krupnih koraka na poslu i konkurencije. Najvažnije je da idete svojim putem i ne obraćate pažnju na prepreke. Vežbajte i hranite se zdravo. Moguće je da vas očekuju neka važna službena putovanja.

Vaga

Uživaćete da provodite vreme sa porodicom. Više se posvetite deci, partneru, roditeljima, rodbini. Oni će želeti više pažnje i nežnosti. Ovo je dobar period da se rešite nesuglasice u braku ili vezi i podignete odnos na viši nivo. Vaš očekivani finansijski rast se možda neće desiti onako kako ste želeli – pokušajte da smanjite troškove.

Škorpija

Sada je dobar period da napravite promene u vašem životnom prostoru. Oslobodite se svih unutrašnjih napetosti. Čišćenje i dovođenje stvari u red kod kuće će pomoći. Biće promena na poslu, i pozitivnih i negativnih. Ali generalno, ovo je vreme za lični rast i razvoj – biće situacija kada morate biti pribrani i ozbiljni.

Strelac

Postaćete oštriji u odbrani svojih stavova. Upravljanje vremenom i disciplina će vam sada dobro doći – oni će povećati vašu efikasnost i omogućiti vam da se nosite sa odugovlačenjem. Dobar je period za kreativnost, kako u klasičnom smislu, tako i za uvođenje novih načina za rešavanje radnih i svakodnevnih problema. Posvetite više vremena porodici.

Jarac

Saturn je vaša planeta. Možda ćete sada imati više novca, lakše ćete sakupiti finansije i ostvariti svoje želje i planove. Porodične veze se mogu ojačati, međusobna podrška i ljubav je ono što vas i užurbanom vremenu drži na okupu. Ovo je dobar period da radite na sebi.

Vodolija

Saturn je za vas najpovoljnija planeta. Sada je on u vašoj kući ličnosti, a to sugeriše da je u ovom periodu vreme da budete svoji, da pokažete svoju jedinstvenost, originalnost. Otvoreno treba da delite svoje ideje i razmišljanja, da ne podležete lenjosti i odugovlačenju, već da delujete, u skladu sa rezultatom.

Ribe

Saturn će vas naučiti da se prema prihodima odnosite racionalnije i da planirate troškove. Napravite precizan budžet i plan. Moguća je saradnja sa inostranstvom. Prijaće vam ponekad i samoća, da se udubite u sebe i sredite svoje misli. U isto vreme će vam prijati i da provodite vreme sa najbližim ljudima, koji vam daju snagu i energiju.

Izvor: alo.rs