Ovo je kuća u Čenti iz koje je Brendon pobegao – Njegovi roditelji bave se poljoprivredom: Evo na koga je “povukao” rijaliti igrač

|

Među učesnicima u rijaliti programima svakako se izdvaja Branislav Radonić Brendon, što pojavom, što stavovima i izjavama. Neki ga vole, nekima je odbojan, ali niko nije ravnodušan na njega. Brendon je rođen u Čenti, u porodici poljoprivrednika, ali ga zemljoradnja nikada nije interesovala.

Koliko Branislava Radonića Brendona nije zanimalo da ostane na selu u Čenti i da obrađuje zemlju, od koje živi njegova porodica, najbolje pokazuje primer da jednom prilikom hteo da slupa traktor.

Otac rijaliti zvezde Radica Radonić želeo je da se i njegov naslednik okrene poljoprivredi. Brendon je seo u traktor i trebalo je da upravlja njim na jednoj njivi. Međutim, Branislavu se toliko nije radio taj posao da je krenuo da slupa traktor, i samo brzom reakcijom njegovog oca koji je uleteo u traktor i preuzeo komande, sprečena je tada veća šteta.

Inače, jednom prilikom njegov otac je otkrio da je Brendon više povukao na svog dedu, koji je bio sklon egzibicionizmu, kao što je sada Branislav.

Izvor: espreso.co.rs