Saška Karan traži starateljstvo nad Miljanom: Pevačica otkrila istinu o Bebici – Žestoko oplela po Mariji

|

Pevačica i bivša učesnica rijaliti programa, Saška Karan ozbiljna je u nameri da se aktivira i preko nadležnih službi pokrene proces za starateljstvo nad Miljanom Kulić, jer, kako ističe, nju u porodici svi izrabljuju.

“U toku sam i pratim situaciju. Marija je Miljanin staratelj, nažalost, a ja ozbiljno u dogovoru sa mojom porodicom razmišljam da joj pomognem. Cilj mi je da pokušam da se brinem o njoj, da joj budem staratelj, da joj dam smeštaj”, kaže Saška i dodaje:

“Imam stanove, kuću, hoću da joj pomognem u svakom smislu. Miljana mora da se leci. Jadno i bedno mi je da roditelj gura dete u provaliju umesto da mu pomogne”, rekla je Saška za Svet, a onda se osvrnula na Bebicu.

“Treba imati želudac za to što on radi, biti sa jednom takvom osobom! Mora da i on bude sličan, opaljen, a verovatno ga i pare interesuju i šta tu može da se zaradi. Ja mislim da je on sa Marijom, nešto i tu smrdi. Čujem ja, šetaju po gradu, non-stop su zajedno. Meni je sve to sumnjivo. Mislim da su njih dvoje emotivno zajedno, da su u vezi. Nešto tu smrducka, zapravo smrdiše. Siniša u celoj priči kao da je u nekom magnovenju”, ispričala je Saška za Svet.

Izvor: kurir.rs