“Razlaz je bio jedino rešenje”: Milica Kon molila Marka da se razvedu i da joj uzme decu – Evo šta joj je on odgovorio

|

Marko i Milica Kon su u braku od 2012. godine. Iz velike ljubavi rodila su se i deca, ćerka Klara i sin Ernest. Iako je u današnje vreme teško sačuvati brak, Milici i Marku Konu to je pošlo za rukom.

Tajna njihovog uspešnog braka je u međusobnoj podršci i razumevanju. Kada je Milica imala ozbiljne zdravstvene probleme (dijagnostifikovan joj je rak dojke) Marko je bio tu za nju. Nakon operacije imala je potpunu podršku supruga, koja joj je neizmerno značila.

Koliko je njihov odnos otvoren otkrila je voditeljka kada je ispričala jednu zanimljivu anegdotu iz svog braka. Naime, u jednom trenutku imala je problem sa kilažom, te je zamolila svog supruga da se razvedu na šest meseci kako bi smršala.

“Kada sam u jednom trenutku imala problem sa kilažom, molila sam Marka da se razvedemo i da mi uzme decu. Rekla sam mu: “Molim te, Marko, da se razvedemo na šest meseci samo da smršam”. Želela sam malo da propatim, malo da mi ne da decu, samo da smršam! On je na sve to odgovorio zaprepašćeno i rekao da su mi ideje užasne, pa da to ne govorim javno, ali evo, sada sam rekla”, ispričala je Milica Kon.

Izvor: story.rs