Jeremićka se ne zaustavlja na jednoj vili – Hoće 5 i to svuda po svetu: “Žene treba da uče od mene kako se osvaja frajer”

|

Voditeljka Pinka Jovana Jeremić nedavno je od svog dečka Dragana Stankovića dobila vilu u Grockoj, koja se trenutno renovira, a nosiće ime upravo po voditeljki – Vila Jovana.

Kako navodi Jovana Jeremić, koja svojim izjavama često izaziva haos, ona ne planira tu da se zaustavi. Kako kaže volela bi da ima vile pet vila i to svuda po svetu.

“Znaš ja neću da imam stan, neću ni kuću, ja hoću vilu i neću da imam jednu, hoću da imam pet vila, jednu u Monte Karlu, drugu na Dedinju, treću na toj jednoj lokaciji, četvrtu ne znam u Španiji. Znači ja volim da budem gazdarica, ja sam ćerka gazde i ceo život kao klinka sam bila gazdarica”, rekla je Jovana Jeremić i istakla da je svoje snove ostvarila:

“Meni se sve ostvarilo, i stan u centru Beograda i Rolex, i auto i frajer. I sad svima zadajem domaće zadatke, sad 90 odsto žena u Srbiji treba da uče od mene kako se osvaja frajer”, zaključila je Jovana Jeremić.

Izvor: blic.rs