Teya Dora strmoglavo pala na kladionicama uoči Evrovizije: Pogledajte koja je po redu na listi favorita

|

Najveće muzičko takmičenje “Evrovizija” održava se ove godine 07. maja u Malmeu, a predstavnica Srbije je Teya Dora sa pesmom “Ramonda”. Kako se manifestacija približava, tako se situacija na kladionicama menja, a ovih dana je vrlo nepovoljna po Srbiju.

Naime, Teya Dora koja će pesmom “Ramonda” predstavljati Srbiju na Evroviziji ove godine trenutno se nalazi na 23. mestu.

Hrvatska i njen predstavnik Bejbi Lazanja dugo su bili na prvom mestu na kladionicama, međutim, njih je prestigla Švajcarska čiji je ovogodišnji predstavnik Nemo, sa numerom “The Code”.

U ovom trenutku, Srbiju su prestigle Estonija, Španija i Litvanija, koje su pre toga bile iza nas na kladionicama. Teya Dora ne krije da naporno radi na usavršavanju nastupa u Malmeu.

“Jako se radujem odlasku u Malme. Mnogo radimo ovih dana. Svakodnevno imamo probe po četiri, pet sati. Ja idem na časove pevanja. Sve živo sređujemo, dorađujemo poslednje detalje kostima. Sve je jako lepo i sve ide kako treba”, rekla je ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji.

Izvor: blic.rs