Raskrinkan Severinin plan – Odjavila sestru sa splitske adrese a zna se i zbog čega: “To što ona radi sestrama neviđena je nepravda”

|

O sukobu između Severine Vučković i njene sestre Marijane tek će se pisati, jer svakog dana isplivava sve više detalja o njihovom odnosu koji je kulminirao pre nekoliko dana, a ovo bi mogli biti razlozi.

List “Kurir” došao je do ekskluzivnih saznanja da je jaz između Severine i njene sestre Marijane izazvao jedan postupak pevačice. Naime, kako je otkrio izvor pomenutog lista, Marijanu je naročito pogodilo to što ju je Severina skoro odjavila sa splitske adrese, i to, kako ona smatra, da bi mogla da proda stan njihove majke Ane.

“Severina i njena majka Ana su bez Marijaninog znanja nju odjavile sa adrese u Aninom stanu u Splitu. Namera im je bila da majka proda taj stan i da sav novac da samo Severini, a ne sestrama Marijani i Zdenki. Kada je Severina u utorak ušla u stan i u njemu zatekla Marijanu, odmah je krenula da viče na sestru: “Marš iz mog stana!” Severinina i Anina ideja bila je da se proda taj stan u Požeškoj ulici u Splitu. Taj stan ima oko 70 kvadrata i on danas na tržištu vredi oko 400.000 evra”, ispričao je izvor pomenutog lista i pojasnio:

“Stvar je u tome da ako Marijanu odjave sa tog prebivališta, oni mogu da prodaju taj stan. A mogu da je odjave zato što ona živi u Nemačkoj, pa zato Seve forsira tu priču da ona živi u Nemačkoj kako bi opravdala njeno brisanje iz adrese. Zato Severina mudro u javnosti govori preko advokata da njena sestra ne živi u Splitu i da godinama nemaju kontakt sa njom. To što Severina radi svojim sestrama je neviđena nepravda”, zaključuje sagovornik “Kurira”.

Izvor: kurir.rs