Prva slika trećeg naslednika: Ana Ivanović snimila Leona i Luku kako dočekuju brata – Prizor iz porodičnog doma će vas istopiti

|

Od danas kada se Ana Ivanović porodila domaća javnost iščekuje da vidi prve fotografije najmlađeg sina bivše srpske teniserke. Ana se porodila u subotu i na svet donela još jednog zdravog dečaka, sa kojim je već došla kući a stigla je i da napravi par fotografija i kratki porodični video.

Svi koji su imali prilike da pogledaju pomenute sadržaje raznežili su se toplinom kojom odiše skladna porodica a mnogi su prokomentarisali da prve fotografije najmlađeg sina Ane Ivanović nisu očekivali ovako brzo, s obzirom da teniserka dosta dozirano deli privatne detalje. Sa prva dva sina Leonom i Lukom bivša sportiskinja, danas vlasica beauty brenda sačekala je nekoliko nedelja, možda i par meseci, sada to nije bio slučaj.

Dolazak još jednog dečaka na svet teniserku i njenog supruga, fudbalera Bastijana Švajnštajgera očigledno je malo opustio, bar kada je reć o tome kakve sadržaje će deliti na društvenim mrežama, a pretpostavlja se da će i sve drugo sa njim biti lakše nego sa prethodnom dvojicom. Skoro svi roditelji posvedočiće tome da se treće dete najlakše i najopuštenije gaji, pa videćemo da li će to biti slučaj kod Ane i Bastijana.

Izvor: story.rs