Preminuo pevač Granda: Nakon teške bolesti i duge borbe izgubio životnu bitku – Porodica i kolege neutešni

|

Nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ Đura Đalinac izgubio je najveću životnu bitku i preminuo posle teške bolesti.

Njemu je pre par meseci dijagnostifikovan kancer trbušne maramice, a posle nekoliko hemioterapija i lečenja zdravstveno stanje mu se naglo pogoršalo. Iako su njegovi svi udržili snage i uputili apel za pomoć kako bi prikupili novac za njegovo lečenje u Turskoj, Đura nije izdržao i napustio je ovaj svet.

Brojne kolege i prijatlji teška srca opraštaju se Đure putem društvenih mreža gde izražavaju saučešće i tugu povodom njegovog preranog odlaska sa ovog sveta.

“Napustio nas je naš prijatelj, drug, brat po mikrofonu. Otišao je na neko bolje mesto. Nemam reči da izrazim svoju tugu i bol. Bilji, deci, porodici iskreno saučešće”, napisao je nekadašnji učesnik šoua Amel Kardašević Aki uz njihovu zajedničku fotografiju.

Đura je publiku osvojio u takmičenju “Nikad nije kasno”. Četvoro dece i supruga bili su njegova najveća snaga, a izazovi pred kojima se nalazila šestočna porodica sa kojom je živeo kao podstanar u Sremskoj Mitrovici nikada mu nisu delovali nerešivo.

Čak i kada je saznao za svoju dijagnozu, nije izgubio volju za životom do poslednjeg trenutka.

“Lekari kažu da se rak trbušne maramice teško dijagnostifikuje, da je to još uvek neistraženo do kraja, ali uz pomoć terapije sad ide na bolje. Uporan sam, slušam lekare i za sad sve dobro podnosim. Ranije nisam mogao da se pomerim, niti da spavam od bolova, sad već toga nema, hvala Bogu. Borim se i boriću se dokle god budem mogao, imam zbog koga i zbog čega da istrajem u toj borbi”, rekao je nedavno pevač.

Izvor: kurir.rs