Pozvao majstora jer mu je nestalo struje: “Naplatio mi je ogromnu cifru, samo za ovo” – Svi mu se smeju zbog onog što se dogodilo

|

U poslednje vreme majstori papreno naplaćuju svoje zanatske usluge, čak i za sam izlazak na teren naplate po nekoliko hiljada dinara.

Jedan korisnik je na svom Tviter nalogu podelio svoje iskustvo sa električarom, jer je imao problema sa strujom, a majstor mu je to preskupo naplatio.

“Nestane mi u stanu struje. Izađem na hodnik i vidim da je u zgradi sve ok. Pozovem električara koji se pojavi tek za sat vremena, podigne osigurač i naplati mi 7.000 dinara.. Što je mnogo, mnogo je”, objavio je jedan korisnik Tvitera iz Novog Sada.

Nakon njegove objave komenatri su se nizali.

“Trebalo je da ti naplati duplo, jer si nesposoban da sam podigneš osigurač”, jedan je od komentara.

“Trebalo je da mu odneseš tablu sa osiguračima, naplatio bi samo 6.500”, “Meni je uzeo 3.000 da zameni sijalicu, dobro sam prošao”, neki su od komentara.

“Dinar za otklanjanje kvara i 6.999 dinara za svoje neznanje”, “Mnogo je, meni je za te pare postavio nove osigurače i vratio struju u pomoćnoj zgradi i čak uveo struju u podrum, postavio mi 2 plafonjerke, eto prednost života na selu”, stoji u komentarima.

Međutim, ima i onih koji sumnjaju da je ova objava istinita, pa navode da je sve izmišljeno i nerealna.

Izvor: kurir.rs