Evo šta rade kad misle da ih niko ne gleda: Slika Anastasije i Gudelja iz Španije usijala društvene mreže (FOTO)

|

Anastasija Ražnatović već neko vreme uživa u ljubavi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a svog dragog pratila je i tokom Mundijala, na kojem je Srbija ispala još u grupnoj fazi. Međutim, njihova slika koja se širi u javnosti, pokazala je koliko je njihova ljubav jaka.

Ona nešto manje od godinu dana uživa u ljubavi sa svojim dečkom fudbalerom Nemanjom Gudeljem, u kojem je našla sve što je želela. Njihova ljubav do sada je odolevala svim izazovima koji su bili pred njima, pa čak i porodičnim sukobima, a tome svedoči najnovija fotografija Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja.

Anastasija se trenutno nalazi u Španiji sa svojim dečkom, a ako ćemo suditi po objavama na društvenim mrežama, ovaj par je nikad zaljubljeniji. Oni koriste svaki slobodni trenutak da budu zajedno, skoro da se i ne odvajaju. Oni su nakon završenog Mundijala u Kataru gde je Cecina naslednica bila najverniji Nemanjin navijač, kratko su boravili u Beogradu, te su otputovali u Španiju, gde je ona sve češće njegov gost.

Kako su mediji pisali, Nemanja je svoju devojku počeo da uči španski jezik, pa je i više nego očigledno da u skorijoj budučnosti otpočnu život u dvoje.

Njihova veza je sve stabilnija, što je jasan pokazatelj upravo fotografija Anastasije i Nemanje Gudelja iz Sevilje, na kojoj su srećni, raspoloženi i prelepi.

Slika je svakako prikupila mnogo lajkova na društvenim mrežama, a naravno, ni komentari na račun njihovog izgleda nisu izostali, te su se svi složili da Anastasija sija pored Nemanje, koji se trudi da joj na svaki način udovolji.

Izvor: story.rs