Poslednjom objavom kao da je nešto naslutio: Saša Vidić napisao brojku sa jakom simbolikom pored fotografije sa muškarcem

|

Poznati srpski Kreator Saša Vidić napustio je ovaj svet danas, 24. aprila, u bolnici KBC “Bežanijska kosa” u 53. godini. Vest o njegovom preranom odlasku je mnoge je iznenadila i rastužila.

Vidić nije bio previše aktivan na društvenim mrežama, a poslednju fotografiju objavio je pre oko mesec dana. U pitanju je selfi sa nepoznatim muškarcem. U opisu je stavio broj 9 koji nosi jaku simboliku a na šta je aludirao nije poznato.

Inače, broj 9 u numerologiji nosi snažnu simboliku opraštanja. Bezuslovna ljubav, brižnost, iskrenost i idealistički pogled na svet, osobine su koje se najčešće pripisuju simbolici broja devet. Kako je reč o najvećem neparnom broju, tako je i njegova snaga upravo u najvećoj i najiskrenijoj želji da poboljša uslove života za čitav kolektiv i tako, poput pravog malog superheroja, spasi svet.

Na poslednjim Vidićevim fotografijama može se primetiti da je kreator potpuno promenio izgled. Osedeo je, pustio je bradu i imao brkove i često se krio iza tamnih naočara.

Kreator i dizajner Saša Vidić rođen je 1971. godine u selu Mlaka u Hvatskoj, živeo je jedno vreme u Banja Luci, da bi se potom preselio kod ujaka u Beograd, kada je pobegao od rata u Bosni kao izbeglo lice. U srpskoj prestonici izgradio je vrlo uspešnu karijeru.

Izvor: telegraf.rs