Porodica Nemanje Gudelja ostrvila se na Anastasiju i Cecu: Njihov potez jasno stavlja do znanja da ne prihvataju pevačicu za snaju

|

Na početku veze Anastasije i Nemanje Gudelja, činilo se da je sve idealno. Pevačica je gostovala kod njegove porodice u Sevilji gde je svakodnevno delila fotografije iz zajedničkog provoda sa fudbalerovom sestrom, bratom, majkom. Delovalo je kao da je prihvaćena oberučke, ali izgleda da ipak nije tako.

Naime, porodica Nemanje Gudelja naprasno je odlučila da otprati najpre Anastasiju Ražnatović, a potom i njenu majku Svetlanu Cecu Ražnatović, sa svih društvenih mreža što je u današnje vreme obično jedan od prvih pokazatelja narušavanja međuljudskih odnosa.

Dok su se majka i sestra poznatog fudbalera odlučile na takav korak, Nemanja još uvek to nije učinio što naslućuje da Anastasija nema problem sa svojim dečkom koliko ga ima sa njegovom najbližom porodicom.

Anastasija i Ceca uzvratile su im istom merom, te i one više ne prate fudbalerovu porodicu. Sve ovo čini se vrlo čudnim razvojem odnosa u porodici koja se do juče činila dosta skladnom i sve bližom.

Korak koji je preduzela porodica Nemanje Gudelja za sada nisu komentarisale ni Ceca ni Anastasija, koja je i dalje u odličnom odnosu sa Nemanjom, što je ipak i jedino važno u celoj priči, a ostaje nada da porodični odnosi neće stati na put velikoj ljubavi.

Izvor: story.rs