Policija nije stigla na vreme: Novi detalji napada na Slobinu suprugu – “Krenule smo u Urgentni, moj bivši nam je preprečio put”

|

Supruga Slobe Radanovića, Jelena, završila je u Urgentnom centru zbog povreda koje joj je naneo bivši muž ispred kuće u Višnjičkoj banji u kojoj živi sa sinovima i pevačem. Jelena je prilikom napada zadobila povredu na nadlaktici kada joj je bivši suprug stegao rukom, ali i povredu stopala na kom se naziru tragovi krvi.

Nakon što je obavila sve preglede, Jelena se oglasila na Instagramu gde je otkrila detalje napada, ali i odnosa sa bivšim suprugom. U trenutku napada sa Jelenom bila njena sestra koja je u drugom stanju. Jelena je sada potvrdila da je njena sestra zvala policiju koja nije stigla na vreme, zbog čega su one same krenule ka Urgentnom centru, ali ni tamo nisu stigle jer im je put preprečio njen bivši suprug:

“Policiju je zvala moja sestra koja je u drugom stanju! Međutim, kako policija nije dolazila neko vreme, pokušale smo da krenemo u Urgentni centar. Nakon što nam je moj bivši muž preprečio put kolima kako ne bismo mogle da vozimo, krenule smo peške u obližnji dom zdravlja. U međuvremenu nam je javljeno da je došla policija, pa smo se vratile. Policajac nam je rekao da je moj bivši muž bio u međuvremenu u policijskoj stanici i dao izjavu. Nakon toga ja sam dala izjavu i krenula u Urgentni centar. Policija mora da ima zabeležen poziv moje sestre. Ko će me zaštititi od ovakve vrste manipulacije?”, napisala je Jelena.

Dok se sve to dešavalo, Sloba je bio na putu za Sloveniju, gde je imao zakazan nastup, a sada se oglasio na mrežama i poslao poruku – “Kad mačke nema, miševi kolo vode”, poručio je pevač na svom Instagram profilu.

Inače, Jelena Radanović se porodila pre samo tri meseca i na svet donela dečaka Damjana, kojeg je dobila sa Slobom. Iz prethodnog braka sa Igorom ima dvojicu sinova.

Izvor: mondo.rs