Pola veka ljubavi jake, kao prvog dana:Supruga glumcu Nenadu Jezdiću rodila četvoro dece, ali je nikad ne viđamo sa njim

|

Glumac Nenad Jezdić, stao je na ludi kamen pre više od 25 godina, kada je njegovo srce ukrala lepotica Sara.

Iz istinskih emocija i duge ljubavi, ovaj par je dobio četvoro dece, tri ćerke i sina. Njegova supruga i deca za javnost su potpuna enigma.

Sara i Nenad su se venčali u manastiru Visoki Dečani još 1996. godine. Venčanje je bilo intimno, u krugu porodice, bez želje, da se o tome piše u medijima.

‒ Kada sam rekao „da“, da li u crkvi, pred svedocima, u opštini, sećam se svoje prve pomisli: „Sad daj sve od sebe da ovo tvoje ‘da’ nikada ne bude ukaljano“ – rekao je Nenad za domaće medije.

‒ Kada smo supruga i ja prvo dete stvarali, kad smo se venčali i počinjali porodični život, mi smo imali jedan tanjir i jednu viljušku. Ona viljušku, a ja tanjir. Ili obrnuto, svejedno. Poenta je da smo verovali u budućnost. Treba verovati. Ljubav ne možeš da osetiš ako ne veruješ. A bitno je da to osetiš, jer sva zadovoljstva dolaze iz ispunjenosti čoveka ljubavlju za svog bližnjeg i iz one ljubavi koju dobija od svog bližnjeg ‒ ponosno otkriva glumac.

Glumac je objasnio, da Sara ne voli eksponiranje, te da se zato sa njim ne pojavljuje na događajima u prestonici.

― Ona ne voli da je spominjem ni po statusu koji uživa u našoj bračnoj zajednici, a kamoli ime da joj izgovorim. Ona je u ovoj priči ja, a ja sam ona. To je suština bračnog života ― rekao je glumac.

U jednom od intervjua, glumac se osvrnuo i na roditeljstvo.

‒ Deci jedino pomažemo, ukoliko im damo pravi primer. Jedna mudrost kaže: „Ako hoćeš da menjaš svet, prvo počni od sebe.“

Izvor: glossy.espreso.co.rs