Pojavio se snimak automobila u kojem je bila Vanja: Dva čoveka sa crnim kapama i prazno zadnje sedište

|

Portal “Portaliks” došao je u posed snimka sa nadzornih kamera na kojem se mogu videti vozila u kojima je navodno prevezena 14-godišnja Vanja Gorčevska nakon otmice, javlja “Plus info”.

Kako se vidi na snimku, dva automobila, za koje se sumnja da su učestvovala u zločinu, prošla su naseljem Vizbegovo u 7.55. Vanja je, prema ranijim informacijama, oteta u 7.20 časova tog dana.

U automobilu sitroen, u kojem je navodno bila Vanja, mogu se videti dva čoveka, vozač i suvozač, koji nose crne kape. Zadnje sedište automobila deluje prazno dok se iznad gepeka, prema tvrdnjama, može videti beli predmet, koji liči na vreću.

Inače, naselje Visbegovo je u blizini sela Brazda, gde je nađeno Vanjino telo. Kako se dalje navodi, posle sat i 42 minuta u 9.37, vozilo je zapaljeno. Takođe, na snimku je moguće uočiti i oblak dima, za koji se navodi da dolazi iz pravca u kom je nađeno zapaljeno vozilo. Blizu te lokacije nađeno je telo devojčice.

Kako su priznali trojica osumnjičenih za otmicu i ubistvo, oni su najpre ubili Vanju oko 10 sati ujutru, zakopali je a potom zapalili vozilo. Snimak moćete pogledati OVDE.

Izvor: alo.rs