Pogledajte na šta sve najimućniji penzioner u Srbiji troši milione: Ogromna jahta, vile na moru, automobili, nekretnine..

|

Saša Popović, nekadašnji direktor Granda, koji se može pohvali da je otvorio put mnogim mladim pevačima kroz takmičenje “Zvezde Granda”, nakon što je odlučio da proda “Grand” produkciju, koju je osnovao sa svojom kumom Lepom Brenom, nije se ustručavao da troši svoje milione.

Saša Popović ima svoju jahtu koja je usidrena na Hrvatskom primorju, kao i luksuznu vilu u Opatiji, vrednosti skoro pola miliona evra. Njegov vozni park obiluje skupocenim četvorotočkašima, koji se kreću i do 180.000 evra.

“Na takve stvari uopšte ne žalim novac, volim da imam skupe i dobre automobile. Znam da vozim jahtu i iz tog razloga sam je i kupio”, rekao je Popović. On voli da skuplja i ručne satove, a samo jedan je platio 50.000 evra.

NNjegov dom nalazi se na Bežanijskoj kosi, i jedan od najskupljih u Beogradu, gde živi sa suprugom Suzanom i sredili su ga po svojoj meri. Pevač ulaže i u nekretnine, pa je sa svojim partnerima započeo izgradnju kompleksa stanova na Bežanijskoj kosi, koje će prodavati Viki Miljković, a za samo jedan dan prodali su 50 stanova!

Popović je od 1.novembra 2019.godine u penziji, ali osim toga prima i platu. I dalje radi kao honorarac, i to verovatno najplaćeniji u Srbiji, s obzirom na to da prihoduje zahvaljujući angažmanu u “Zvezdama Granda”. On je supruzi Suzani Jovanović, finansirao album, za koji je dao 100.000 evra.

“Ja sam od penzije sve ovo uspeo da insfinansiram. Moram da pozdravim glavnog sponzora, pozdravljam Sašu Popovića, samog sebe”, izjavio je Saša na promociji Suzaninog albuma i još dodao: “Moja penzija je 700 evra. 140 penzija sam uložio u sve ovo”, izjavio je Saša, što onda znači da je album koštao skoro 11.500.000 dinara, tj. 98.000 evra.

Ovaj bračni par ne voli da se hvali svojim bogatstvom, a pevačica je jednom ispričala da joj se zbog priča oko toga desilo da ih opljačkaju, pa još uvek ima traume.

“Priče o bogatstvu su nam uvek pravile problem. Zbog bogatstva koje se provlačilo kroz javnost opljačkani smo pre nekoliko godina, a ja još uvek vučem traume. Nikada nismo pričali o luksuzu. Vodimo jedan sasvim normalan život, a sve što smo napravili napravili smo svojim radom i trudom.”, rekla je Suzana svojevremeno.

Saša Popović, koji je proslavio mnoge zvezde, morao je nedavno na operaciju od koje su uspešno oporavio, a jednom je otkrio i kako je zbog Dafine Milanović izgubio milione maraka. Tada je nakon bankrota završio u iznajmljenoj garsonjeri od samo 17 kvadrata.

Izvor: mondo.rs