Planete će im okrenuti život naopačke: Za dva znaka Zodijaka najbolje je da prespavaju oktobar

|

Oktobar je u znaku velikih promena. Mars je retrogradan, ali već od 14. oktobra kreće i retrogradni Merkur i nosi loše aspekte sa planetama iz Jarca. Pun mesec u Ovnu donosi dodatne nevolje. Dva znaka koja se neće najbolje provesti u oktobru su Ovan i Devica.

Ovan

Ovnovima je najteže. Retrogradan Mars i pun Mesec u vašem znaku kažu da vam je potrebna ozbiljna psihološka pomoć da prebrodite period pred vama. Ne donosite važne odluke, budite strpljivi. Zbog snažnog uticaja Marsa i punog Meseca u Ovnu najvažnije je da ne napravimo korak zbog kojeg bismo kasnije mogli da se kajemo. Suzdržanost vam neće biti jača strana, a sve neizgovorene reči konačno će izaći na videlo.

Devica

Oktobar je kod vas u znaku finansija i flerta, ali ovo se odnosi na prvu polovinu meseca. Ne opuštajte se previše jer će drugi deo meseca biti komplikovaniji i usporeniji za realizaciju bilo kakvih planova. Ukoliko nešto isplanirate, vrlo moguće je da će da propadne, te astrolozi savetuju da ovaj mesec ipak “prespavate” i sačekate da prođe.

Izvor: alo.rs