Dragan Stojković Bosanac otkriva koliki će honorar imati u “Zvezdama Granda”, a i ko će mu pomagati u novoj sezoni

|

Nova sezona muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” počela je snimanje ove nedelje. Komentari kompozitora i harkonikaša Dragana Stojkovića Bosanca, uvek privlače veliku pažnju gledalaca.

Na pitanje novinara šta će promeniti u svom radu u ovoj novoj sezoni, on je odgovorio:

– Imam nameru da tražim veći honorar. Dosad sam dobijao nulu, a ove nove sezone očekujem da radim barem za jedan dinar. To će biti značajno povećanje – rekao je Bosanac.

Iako je najduže od svih u žiriju ovog takmičenja, kod njega nema sujete zbog toga nijedan njegov takmičar nije pobedio do sad.

– Nisam uopšte sujetan. To mentorisanje služi da članovi žirija rade sa takmičarima. Pa, valjda pevači da bi se osećali važnim ako bi neko njihov pobedio. Uz mene su pevači i dosta toga naučili. Sada kada slušam neke komentare kao sebe da slušam.

Njemu u narednom periodu sledi turneja po Americi, sa druge strane Atlantika, te on otkriva da “Zvezde Granda” donose popularnost, kako pevačima tako i njemu kao članu žirija.

Na tu turneju sa njim ide i ćerka Džidža Stojković. Te nam on otkriva da li se Džidža “šlepa” uz njega na turneji:

– Ne, ne šlepa se. Na turneji svako od nas ima svoje zadatke i svoj posao i svako od nas treba da opravda zašto je deo tima koji putuje. Takva je situacija i sa Džidžom.

Prošle godine pričalo se da mu Mira Škorić pomaže u pripremanju takmičara, te ovom prilikom otkriva ko će biti uz njega i ko će mu pomagati.

– Nije istina da mi je Mira Škorić prošle sezone pomagalo. Što se tiče ove sezone, jedino bi Džidža mogla da mi pomaže jer je pored mene naučila kako se radi sa takmičarima, a osim toga, ona je muzički obrazovana i znala bi da me zameni kada ja ne budem u mogućnosti iz bilo kog razloga da radim sa takmičarima.

Izvor: espreso.co.rs