“Pazi s kim se kačiš, proteraću te iz Grčke”: Srpkinja se požalila na usku plažu pa dobila pretnje od vlasnika apartmana

|

Na Fejsbuk stranici “Grčka info” može se videti da turisti iz Srbije imaju problema sa jednim vlasnikom apartmana u Grčkoj. I to ne Grkom već našim čovekom. U objavljenom postu se tvrdi da on preti i deci, pozivajući se na veze sa kriminalcima.

“Osoba koja sudeći po svom ponašanju nije sva svoja, je jedan od vlasnika apartmana tj. posrednika u Grčkoj i ima FB grupu u kojoj objavljuje smeštaj. Putem te grupe već je prevarena jedna, a možda i više porodica. Ta osoba je sada malo počela da prelazi neke dozvoljene granice pristojnosti, kreće da preti meni, grupi, a sve to navodno “zapakovano” kao žalba što ne objavljujemo postove o smeštaju”, stoji u objavi uz priložene printskrinove:

“Pretnje su u mafija fazonu “Videćeš ti”, “Ne igraj se”, “Sve već znam o tebi”… U ovaj post sam dodala pretnje drugoj ženi koja se usudila da napiše da je u Polihronu plaža uska. Čovek joj je pretio svojim navodnim vezama sa kriminalcima, da će je iseliti iz Grčke, pretio deci i još mnogo gadosti koje uopšte nisu za zavitlavanje”, stoji u objavi.

To je sada toliko povećano, da sam počela da se pitam zašto toj osobi smetaju upozorenja na prevare koja objavljujemo u ovoj grupi. U komentarima je potom dodato još pritnskrinova u kojima se može pročitati da je taj muškarac iznudio novac jednoj turistkinji.

“Žena je rekla da ne može da uplati depozit zbog zdravstvenog problema. Dakle nije ni rezervisala smeštaj, odustala je na vreme. Ali je iz straha morala ipak da mu uplati 75 evra samo da bi prestao da je maltretira”, navodi se u objavi.

Izvor: kurir.rs