Partizan brutalno oštećen u Bolonji: Snimak potvrdio ogromnu grešku – Poeni za Virtus su priznati

|

Košarkaši Partizana pretrpeli su vrlo neugodan poraz od Virtusa u Bolonji sa 88:84, čime su dodatno zakomplikovali svoj položaj u Evroligi, budući da su bili na korak od pobede kada su popustili na samom finišu meča. Ipak, ispustili su to ali uz pomoć sudija u Italiji, što je dokazuje i snimak sa utakmice.

Obe ekipe su imale ujednačen start, jedina prevaga je viđena u drugoj deonici. Partizan je bolje ušao u poslednjih 10 minuta, imali su vođstvo, ali su nekako uspeli da savladaju i sami sebe sa nekoliko grešaka, od kojih jedna ide na dušu sudijske trojke. Ona se dogodila na dva minuta do kraja meča, kada je Partizan imao i dva poena prednosti.

Aleksa Avramović je izvodio loptu, hteo je da doda Panteru, kada je Kordinije naterao igrača Partizana na grešku. Kapiten crno-belih je hteo da je vrati potom iz auta, ali je Kordinije bio na pravom mestu i uspeo je da uhvati i poentira za izjednačenje, ali, ono što sudije nisu videle jeste da je on bio u debelom autu u momentu kada je to uradio.

Ovo nisu primetili ni košarkaši Partizana, te se sve završilo sa poenima Kordinijea i egal završnicom, gde je potom grešku napravio Pi-Džej Doužer, koji je loše ubacio aut.

Ipak, ko zna šta bi bilo da je sudijska trojka videla grešku Ajzee Kordinijea i da nije došlo do tih poena. To možete videti u snimku u okviru teksta na 02:30.

Izvor: telegraf.rs