Pančevci ne mogu ni da pretpostave ko je loto milioner iz njihovog grada: Prodavačica iz kioska otkrila zanimljiv detalj

|

Ko je srećnik koji je od sinoć bogatiji za 5.100.000 evra? Ovo pitanje od sinoć kruži Pančevom, gde je izvučena vrtoglavo visoka loto sedmica, ali za sada niko ne može čak ni da pretpostavi.

Ekipa Telegrafa pitala je i Pančevce da li sumnjaju ko bi mogao biti dobitnik. Taj odgovor nisu dobili, ali su čuli neke druge koji će dirnuti javnost i dokazati da postoje stvari važnije od novca.

Na pitanje šta bi oni uradili sa ovolikim dobitkom, niko nije odgovorio kako bi ga najpre trošio na sebe. Svi su se prvo setili svojih najbližih, svoje dece ili svojih rođaka sa puno dece, kojima bi takva pomoć najviše značila.

“Moja sestra ima puno dece. Prvo bih njoj dao”, odgovorio je jedan muškarac, dok je jedna starija gospođa kao iz topa rekla:

“Najpre bih deci pomogla, meni više ništa ne treba”. Druga je navela da sigurno ne bi zadržala sve za sebe, već bi deo novca poklonila sirotinji.

A jedan Pančevac se požalio i da igra loto već 36 godina, ali ni peticu dosad nije izvukao.

Ekipa Telegrafa posetila je mesto gde je uplaćen famozni tiket. Ljubazna prodavačica dočekala ih je osmehom i odmah priznala da ovo čak nije prvi put. Naime, ovo je već druga vrtoglava sedmica koja je uplaćena baš kod nje.

“Ovo je već druga sedmica koja je bila kod mene. A o bingu i bingo plusu da i ne pričam… Tu tek koliko je šestica bilo”, kaže veselo.

Uzbuđena je kao da je ona sinoć dobila milione.

“Jako sam srećna kad neko dobije. I svakome ovde, na trafici, poželim sreću od srca”, ističe prodavačica.

Ipak, dobitnici se nje – ne sete. Još nijedan nije došao da je počasti. Da li iz straha, ili samo zaborave… Ali ona im to ne zamera.

Ispred trafike gde radi stižu nove mušterije. I sve se nadaju da će talična prodavačica i njima doneti sreću. Inače, dobitna kombinacija glasila je: 13, 31, 36, 7, 25, 20, 2.

Izvor: telegraf.rs