Oženjeni biznismen ostavio Olju Crnogorac: Isplivali detalji ljubavi – Voditeljka je van sebe, bila je luda za njim

|

Pre nekoliko godina odjeknula je vest da je Olja Crnogorac u vezi sa moćnim muškarcem a ona to nije demantovala, već je uživala u ljubavi sa moćnikom. Međutim, ljubav je pukla.

Kako Kurir saznaje, biznismen, koji je u braku, nedavno ju je ostavio.

“Olja je van sebe. Taj čovek joj je sve pružio. Luks putovanja na kojima je uživala i hvalila se po društvenim mrezama, garderobu, tašnice, ma sve. Ali, eto, sve ima rok trajanja. Više ne želi da bude s njom i to joj je saopštio. Besna je ljuta i povredjena jer je ostala bez zlatne koke. Jeste mi prijateljica, ali mnogo je poletela. Mislila je da ce ostaviti suprugu zbog nje, ali od toga nema ništa. Stavlja ona na Instagram fotografije kako je srećna i zadovoljna, a zapravo ključa od besa”, kaže njena drugarica.

Kako dalje otkriva, njihova tajna veza je mesecima na klimavim nogama:

“On je veoma uspešan. Zbog posla putuje svuda po svetu. Ona je uglavnom išla sa njim i pravila mu mu scene, ako je ne povede. Luda je za njim, a najviše za tim što je jak i uticajan. Prijalo joj je to što su je pored njega uvažavali. Mešala se u neke stvari koje on ne podržava i odmah se sklonio od nje”, kaže gore pomenuti izvor.

Novinarka Kurira je pokušala da dobije komentar i od Olje Crnogorac, ali nije uspela jer ju je voditeljka blokirala.

Izvor: kurir.rs