“Ovo je za diskvalifikaciju”: Procureli dokazi da Anđela i Zvezdan koriste telefon – Nastala bura na mrežama

|

Sinoć je društvenim mrežama počela da se širi neverovatna fotografija Zvezdana i Anđele kako koriste mobilni telefon prilikom gostovanja u emisiji “Amidži šou”.

Kako je opšte poznato pravilo da učesnici rijalitija ne smeju koristiti telefone niti imati bilo kakav kontakt sa spoljnim svetom i primati informacije spolja, mnogima nije jasno kako je moguće da je ovaj kontraverzan rijaliti par imao pristup telefonu. Naime, oni su dobili privilegiju da u jednom trenutku uzmu mobilni telefon u ruke i da načine par zajedničkih selfija za društvene mreže.

Slika kako se fotografišu obišla je internet i ponovo pokrenula lavinu komentara.

“Kako je ovo moguće”,”Kako oni smeju da koriste telefone” bili su samo neki od komentara.

Inače, sinoć je prilikom gostovanja u emisiji Amidži šou, Zvezdan progovorio o ljubavnom trouglu i svojim osećanjima rekavši:

“Ustao sam rekao šta se meni desilo, ušla je Ana, i rešio sam da se malo sklonim… Ja nisam govorio o nama, kao “vezi” samo sam hteo da se povučem, da joj ne trljam na nos neke stvari. Eto prošlo je 20 dana, video sam da nema mogućnosti da se sa Anom priča. Ja i dalje imam osećanja prema Anđeli, lepo mi je sa njom, i zašto se ne bi nastavilo”, rekao je Slavnić.

Izvor: kurir.rs