Ovo je verovatno čovek koji je poslednji put video Danku: Pogledajte šta su zabeležile kamere sa komšijske kamere u vreme nestanka deteta

|

Devojčica Danka Ilić (2) nestala je juče oko 13.45 satu u Banjskom Polju kod Bora, a kako za Telegraf.rs kaže jedan od meštana, Dragan Dojčinović, okvirno u to vreme primetio je nepoznato dete na ulici.

Kako je objasnio, Dragan je išao ulicom u selu kada je primetio dete, pretpostavlja devojčicu, ali ne može sa sigurnošću da tvrdi da je u pitanju bila Danka.

“U nekom momentu kad sam se kretao ovde ulicom video sam dete, devojčicu. Posle sam skrenuio i nastavio ulicom dalje. Ja živim oko 50m odavde. Dete sam video, a kada sam se vratio nije ga bilo. To je bilo negde oko 15 do 2. Kad sam se vratio bilo je prazno”, ispričao je komšija Dragan Dojčinović.

Podsetimo, malena Danka nestala je juče oko 13.45 sati u trenutku kada je njena majka, kako je izjavila za Telegraf.rs, davala vode drugom detetu.

Ekipa portala Telegraf.rs došla je u posed ekskluzivnog snimka sa sigurnosne kamere komšijske kuće u blizini koje je nestala Danka Ilić (2). Na pomenutom snimku vidi se automobil koji žurno prolazi. Devojčica je nestala juče oko 13.45 sati, dok je automobil primećen na snimku u 13.47.

Kuća ispred koje je snimljen automobil nalazi se samo stotinak metara od njihove porodične kuće, ispred koje je nestala Danka. Kako javlja naša reporterka sa lica mesta, automobil se kreće u smeru od porodične kuće Ilića.

Izvor: telegraf.rs