Ovo je suprug Bebi Dol: U braku su 9 godina, završili na ulici zbog neplaćanja kirije – Ovako su izgledali na venčanju (FOTO)

|

Dragana Šarić, publici poznatija kao Bebi Dol se poslednjih godina povukla iz javnosti i već mesecima joj je teško ući u trag. Medijima se ne javlja, prijatelji su s njom izgubili kontakt, a fanovi su s razlogom zabrinuti, posebno nakon vesti da je nekad velika jugoslovenska muzička zvezda navodno viđena u narodnoj kuhinji.

Kako su ranije pisali mediji, pevačica je nestala iz javnosti jer se posvetila porodici – brine o teško bolesnoj majci i tetki. Nedavno se govorilo i da je sa suprugom izbačena iz stana zbog neplaćanja kirije. Šta je od svega toga istina, za sada nije poznato.

Talentovana muzičarka je svoj privatni život oduvek krila od medija i javnosti. Osamdesetih je bila u vezi sa hrvatskom pop zvezdom Masimom Savićem, a 2014. godine udala se za Aleksa Todorovića, koji je rođen u Los Anđelesu, tačnije u Holivudu. U Americi je završio studije književnosti i dobio zvanje profesora.

Todorović se u Beograd doselio devedesetih godina, a radio je kao dopisnik za novinske agencije. Iz prvog braka ima dva sina. Draganu je upoznao preko zajedničkih prijatelja.

“Bilo je leto i ja sam cele noći radila u jednom muzičkom studiju. Dočekalo me jutro i nebo u stilu pesme “Hajde da”. Kako se kasnije ispostavilo, našla sam i dečka kao san, kako glasi prvi stih te numere. Svratila sam do Teodore i tamo zatekla njega i njegovog kolegu. Ona nije bila tu i ostala sam da je sačekam. Za razliku od kolege Dejvida koji je bio raspoložen da ćaska, Aleks je sedeo za svojim laptopom i kucao. Sela sam preko puta njega i gledala mu u prste. Imao je ruke kao da celog života svira Rahmanjinova. Pogled sa njih nisam podizala. Otvorila sam svoj laptop, pregledala poštu i slušala muziku dok se moja prijateljica nije pojavila. Ćutao je i kada je ona stigla. U jednom trenutku je ušao u kuću i pustio pesmu “Mustafa”. To je za mene bio znak “znam ko si ti”. Narednih nedelju dana nisam ga viđala”, svojevremeno je ispričala Bebi Dol kako je protekao prvi susret.

Opet ih je spojio njen pokvareni računar, koji je na preporuku odnela baš kod Aleksa.

“Do jutra smo sedeli i pričali. Kompjuter nismo ni pipnuli”, otkrila je Bebi i dodala da su se nedelju dana kasnije „smuvali“ na jednoj žurci a svoju ljubav krunisali su brakom krajem septembra 2014. godine. Kako je to izgledalo pogledajte na fotografijama u okviru teksta.

Izvor: hellomagazin.rs