Ovo je snaja Zorice Brunclik: Viđali ste je na televiziji, iznenadićete se kada vidite o kome se radi (FOTO)

|

Folk pevačica Zorica Brunclik je poslednjih godina daleko od medija, ne koristi mobilni telefon i sa njom se može uspostaviti kontakt samo preko supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

Ova folk zvezda sita je pažnje koju ima zbog svoje popularnosti i slave, ali jedna osoba iz njene bliske porodice odlučila da to okusi i oproba se u javnom poslu.

Supruga Zoričinog sina Đorđa, Vanja Tutić, postala je voditeljka na televizije Hype.

− Vanja je već 14 godina udata za Đorđa Tutića, oni imaju veliku decu i sigurno neće u javnost iznositi dešavanja iz kuće, ali će, biti spona između medija i Zorice, jer će iz prve ruke znati šta se dešava na oba polja – rekao je izvor blizak porodici.

Zoričina snaja je odavno dobila pažnju javnosti i to zahvaljujući Instagramu, gde je često aktivna. Zahvaljujući njenim objavama možemo često videti i Đorđa, koji ima potpuno specifičan stil odevanja, a videli smo i da voli da eksperimentiše neobičnim frizurama.

Kao što je već poznato Zorica se do sada tri puta udavala, a iz prvog braka sa harmonikašem Zoranom Tutićem dobila je sina Đorđa Tutića, koji je jedini Zoričin sinć.

Izvor: hellomagazin.rs