Ovo je luksuzna vila Lepe Brene u Majamiju, koju je odbila da proda Dejvidu i Viktoriji Bekam (FOTO)

|

Lepa Brena objavila je fotografije iz Majamija i oduševila fanove. Pevačica tamo ima luksuznu vilu, a svi su odmah počeli da ostavljaju komentare.

Mada joj je Beograd glavno mesto za život, ona ima nekretnine i po svetu, a jedna od njih je luksuzna vila u Majamiju. Pretpostavka je da vredi više od milion dolara, a ima 400 kvadrata i dvorište sa bazenom.

Brena na društvenim mrežama ponekad deli delić svoj luksuza sa Floride, pa kako se može i videti, njen vila se nalazi pored mora, i ima prostranu terasu s pogledom na palme i okolne kuće bogataša.

Glavna prostorija kuće jeste kuhinja, koja je dizajnirana je u minimalističkom stilu i urađena je u belim i crnim tonovima. Na sredini kuhinje nalazi se takozvano kuhinjsko ostrvo.

Živojinovići vole da se okupe baš u ovoj prostoriji, kao i da ugoste drage prjatelje, među kojima su Marko Jarić i Haris Džinović.

U kuhinji i Stefan Živojinović voli da u društvu priprema hranu.

Iz slika koje Stefan objavljuje može se videti i da su i ostale prostorije u sličnim nijansama – i nameštaj, tepih, slike, podovi, takođe je kombinacija crne i bele, uz dodatak sivih i bež tonova.

Inače, vila Živojinovića nalazi se na atraktivnoj lokaciji u Majamiju, a prve komšije su im Ivana Berendika, bivša članica grupe Models i supruga Tomasa Jermoluka, koji je jedan od osnivača „Gugla“, kao i Marko Jarić.

Ranije se pisalo o tome kako je Lepa Brena odbila da proda ovu svoju vilu u Majamiju, i to Dejvidu Bekamu i njegovoj supruzi Viktoriji.

Ono što je očigledno jeste da joj ova luksuzna vila mnogo znači, pa tamo vrlo rado provodi svoje slobodno vreme, čak nekoliko puta godišnje.

Izvor: zadovoljna.nova.rs