Prvi put su javno izašli zajedno: Voditeljka slagalice blista pored svog dečka, glumca – Otkrila i kako ju je osvojio (FOTO)

|

Voditeljka “Slagalice” Marija Veljković pojavila se po prvi put se u javnosti sa svojim partnerom, glumcem i pevačem Rastkom Jankovićem i to na “Hello” događaju u jednom beogradskom hotelu.

Voditeljka je blistala, pa se po njenom osmehu moglo videti da je srećna i u novoj ljubavi.

Ona i Rastko otkrili su u toku razgovorua detalje svoje veze i podelili sa nama kako provode zajedničke trenutke.

– Ovo je naše prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti. Obično smo zajedno uvek kada smo van Beograda. Vikendom odemo negde van, pošto ovde udišemo čist vazduh (smeh). Prija nam da pčutujemo, da odemo u prirodu, u neke terme, da se bavimo nekim sportom. Moram da priznam da uveče slabije izlazimo, jer više volimo kućne varijante i druženja sa prijateljima – rekao je Rastko, a Marija je zatim dodala:

– Oboje imamo puno posla. Rastko je stalno na snimanjima, ja isto, ali nekako uspemo na kraju dana da saberemo utiske. Nije teško kad postoji ljubav i emocija.

Njihova veza izaziva veliku pažnju javnosti, te je Marija rekla par reči i o tome.

– Kad bi svako vodio računa o svom životu i svojoj ljubavi, možda naša ljubav i ne bi bila toliki bum kao što jeste.

Voditeljka se osvrnula na to šta je to što je privuklo kod Rastka, te je kroz osmeh rekla:

– Pa pogledajte koliko je lep, a ne znate koliko je šarmantan.

A onda je i Rastko rekao šta je to što voli kod Marije.

– Vaspitanje, francuska škola, osamdesete.. Jednostavno je – kazao je on, a Marija se nadovezala:

– Mislim da je dovoljno samo da se prepoznate i da se energije poklope. Najbitnije je poštovanje, kad imate nekog pored sebe, kad ste u vezi, kad je ljubav u pitanju. Uz to ide i iskrenost. Mi možemo da kažemo jedno drugome šta bi trebalo da se promeni, popravi – rekla je Marija.

Svi prisutni primetili su Marijin izgled, a naročito atraktivne noge koje su zategnute, pa su se mnogi pitali kako posle troje dece ima ovako lepe noge.

Izvor: espreso.co.rs