Ovde živi Sanja Kužet sa porodicom: Akvarijum za dečake, kožni nameštaj – Kuhinja po meri prave domaćice

|

Voditeljka Sanja Kužet živi sa suprugom Nemanjom Živojinovićem i sinovima Andrijom i Strahinjom. Sanja je pažljivo godinama opremala i može se reći da ga je malo pomalo dovela savršenstva.

Omiljeni Sanjin kutak je terasa, te je voditeljka s posebnom pažnjom za nju birala baštenski nameštaj, a zasadila je i cveće o kojem lično ona brine. Sa terase se pruža prelep pogled na krovove i reku.

Dnevni boravak, savršeno povezan sa trepezariojom i kuhinjom uredila je u svetlm tonovima, a pored kožnog bež nameštaja tu su i ugradne bele police. Glavno mesto prostorije u kojoj Sanja okuplja porodicu i prijatelje zauzima veliki plazma televizor, kao i akvarijum sa raznim ribicama, što je bila želja Sanjinih sinova.

Kuhinja je rađena po meri, a iako bi se po Sanjinoj figuri reklo da tamo mnogo ne zalazi, kutak je uređen baš po meri prave domaćice kakva je, verovali ili ne upravo Sanja.

Voditeljka je u svoj stan, gde provodi najviše vremena, uložila dosta truda, rada i ljubavi, što se i može primetiti po pažljivo biranim detaljima.

Izvor: story.rs