Ovako je bilo na venčanju Tijane Dapčević: Zaprepastićete se kad vidite kako su izgledali mladenci (FOTO)

|

Da je u ljubavi sve moguće, i nekada je “najmanje” što možete da učinite da promenite državu, pokazala je vlasnica jednog od najmoćnijih vokala u regionu, muzička zvezda Tijana Dapčević.

Ona je u to vreme često boravila u Srbiji zbog posla, ali ipak se rodnoj Makedoniji vraćala uvek kad je mogla, ali je ipak odluku o definitivnom preseljenju donela kada je rekla sudbonosno da. Pre više od dve decenije zaklela se svom suprugu na večnu ljubav, a venčanje Tijane i Milana Dapčevića moglo bi se opisati kao nesvakidašnje i ne preterano tradicionalno.

Dva dana poznanstva bilo je sasvim dovoljno Tijani i Milanu Dapčeviću da se upuste u vezu, a zatim i na život pod istim krovom.

– Od onih sam ljudi koji govore da ništa nije slučajno, pa ni taj susret, volim da kažem sudbinski iz prostog razloga što smo se Milan i ja poznavali od najranijeg detinjstva. Moja tetka, mamina rođena sestra je njemu bila pedagog u školi i jednom prilikom kad je povela decu iz škole na planinu, ja sam pošla sa njima. Imala sam nekih sedam, osam godina, a Milan dvanaest i tada smo se sreli prvi put, a imamo čak i zajedničku sliku kad smo bili mali. Mnogo godina kasnije, upoznali smo se u Somboru, njegovom rodnom gradu, a odakle je porodica moje majke. Od prvog momenta krenuli smo da živimo zajedno u, kako ja volim da kažem, divljem braku sve do momenta dok Milan nije postavio pitanje da vezu ozvaničimo – rekla je Tijana.

Svima je već na samom početku bilo jasno da Tijanina i Milanova ljubav iskače iz svih klišea, pa se sve odigralo neverovatno brzo i krajnje spontano.

– Par meseci od početka našeg zabavljanja otišla sam u Skoplje, međutim on je odmah tu noć došao. Bila sam u poseti kod najbolje drugarice, sadašnje kume Vesne i on se pojavio na njenim vratima sa dva đevreka u rukama, kako bi me verio. Doneo je prsten kasnije naravno i tada se desila veridba – kaže pevačica.

– Imali smo dve svadbe u razmaku od petnaest dana, opštinsko venčanje u Somboru, a crkveno u Skoplju, tako da smo imali dve ozbiljne svadbe ili bolje rečeno žurke sa dva para kumova, dva benda, dve venčanice… sve je bilo puta dva i ništa nije bilo tradicionalno, osim izgovorenog da u opštini i crkvi.

Pevačica je na oba svoja venčanja izgledala fenomenalno. Na prvom je nosila nesvakidašnju kombinaciju, pantalone zvoncare sa klinovima koji su se vukli po zemlji i korset sa sve čiroki frizurom, dok je na crkvenom sijala u klasičnoj venčanici sa korsetom, a umesto ekstravagantne frizure imala je ugrađen dugačak rep i zalizanu kosu.

Mnogo godina nakon tog čina, dok priča o svom venčanju i bračnoj zajednici sa Milanom iz kojeg imaju sina, Tijana sija istim sjajem. Iako kaže da idealno ne postoji te da i njen brak nije takav, ona ističe da je to nešto najbolje što joj se desilo posle Vukovog rođenja, kao i da brak doživljava kao jednu divnu kategoriju, gde je ljubav temelj svega, reči su poznate pevačice.

Izvor: story.rs