Ovako danas izgleda mali David iz serije Policajac sa Petlovog brda: Napustio je glumu i odselio se, danas je neprepoznatljiv (FOTO)

|

Glumac Ljubiša Samardžić ostvario je mnogo nezaboravnih uloga, ali jedna od najpopularnijih svakako jeste policajac sa Petlovog brda iz istoimene serije, koja se ovih dana opet reprizira na Javnom servisu.

Nije mu uopšte bilo lako da izađe na kraj sa četiri žene, bivše i sadašnje, koje su ga redovno „saslušavale“, ali ni sa decom.

Uloge njegovih kćerki imale su Branka Katić, Katarina Radivojević i Tijana Vukotić, a sina – Marko Stojiljković. Jasna, Sonja, Tanja, David i najmlađi član velike porodice inspektora Boška Simića, beba po imenu Aleksandar.

Dok su Branka i Katarina napravile i više nego zavidne karijere, Tijana i Marko nisu ostali u svetu glume, već je ona završila veterinu, a on se zainteresovao za drugu vrstu „sedme umetnosti“ i postao filmski kritičar.

Doduše, pojavio se u jednoj epizodi „Otvorenih vrata“, ali to je bilo sve. Više mu je prijala druga strana kamere. Preselio se u Sloveniju, kod devojke, ali redovno dolazi u Srbiju da bi prisustvovao raznim filmskim festivalima.

U Markovom profilu na Fejsbuku piše da se kritikom bavi u „hevi metal stilu“. Ima i svoj blog „Film na dan“, u kome analizira aktuelna ostvarenja i utiske sa domaćih i međunarodnih filmskih manifestacija. Promenio je malo imidž, ima dužu kosu i bradu, ali – veoma lako ćete ga prepoznati.

Izvor: hellomagazin.rs