Nikolu Jokića napali zbog postupka u restoranu: “Kakav seljak moraš da budeš…” (FOTO)

|

Letnju pauzu nakon naporne, ali veoma uspešne sezone, košarkaški as Nikola Jokić provodi u svojoj Srbiji. Srpski centar trenutno je u rodnom Somboru gde su ga sa nestrpljenjem dočekali članovi porodice, prijatelji i sugrađani koji ponovo imaju prilike da se susretnu sa uspešnim sportistom.

Boravak u Srbiji on koristi na kvalitetan način, prvenstveno je posvećen porodici, ali ima vremena i za razne aktivnosti, a tu je i njegov omiljeni hobi, konjičke trke, koje ne propušta.

U avanturama mu se nedavno pridružio saigrač iz Denvera i prijatelj Aron Gordon koji se po svemu sudeći odlično provodi, a u to smo se uverili putem društvenih mreža.

Videli smo na društenim mrežama fotografije Nikole Jokića i NBA zvezde kako su zajedno pratili “Trkački dan” na somborskom hipodromu, ali jedna slika izazvala je mnoštvo komentara.

Bum na društvenim mrežama, ali i prozivke na račun popularnog košarkaša izazvala je slika Nikole Jokića koja je nastala u tamnošnjem poznatom restoranu.

Jokić i Gordon pozirali su sa konobarom, pa je slika osvanula na svim mogućim platformama, a jedan detalj privukao je izuzetnu pažnju.

Jedna Tviterašica dala je sebi za pravo da postavi pomenutu sliku na kojoj je on u ruci drži spakovanu hranu i to uz neumesan komentar:

– Koliki seljak moraš biti da od konobara tražiš da ti spakuje od ručka što nisi pojeo… Brt imaš milione, osvesti se više – njen opis je ove, a ubrzo zatim usledili su brojni komentari, svi do jednog u Jokićevu odbranu.

Iako je hrana koju Jokić u drži u ruci sigurno bila poručena za poneti, mnogi su mišljenja da nije sramota tražiti da se spakuje ostatak nepojedenog ručka i da je to svuda u svetu sasvim normalna i uobičajena pojava.

Izvor: story.rs