Ova luksuzna nekretnina u Novom Sadu košta čak milion evra: Ima bioskop, ogromnu terasu, roštilj, a ulazi se direktno iz lifta

|

“Penthouse na najatraktivnijoj lokaciji u gradu. Cena: 1.030.000,00 evra”, ne varaju vas sigurno oči, jer se zaista radi o cifri sa šest nula. Postavlja se pitanje da li je ovaj stan pobednik u kategoriji “najskupljih nekretnina” i da li zaista izgledom opravdava cenu.

Ovog puta ne radi se o nekretnini koju stanodavac izdaje ili prodaje po visokoj ceni, a da ne nudi baš ništa, što je opravdava.

Kako stoji u oglasu, stan je velik čak 200, dok se terasa prostire na još 300 metara kvadratnih i iz svake prostorije je savršen pogled na ceo grad.

– Video nadzor je u celom stanu, a u njega je moguće ući iz hodnika zgrade i na privatni ulaz direktno iz lifta – rekao je on.

Za razliku od nekretnina u Nemačkoj, koje se izdaju bez ikakvog komada nameštaja, ovaj stan u Novom Sadu prodaje se potpuno opremljen.

– U njemu je najkvalitetniji nameštaj, a poseduje još i smart home sistem i centralne klime – piše u oglasu.

Ako sudimo po fotografijama, stan sam po sebi prodaje terasa.

– Terasa je organizovana tako da svaki dan na njoj možete iskoristiti potpuno, a poseduje i wc, ostave, kao i mesto za roštiljanje sa najsavremenijim roštiljem, tendu, projektor za gledanje filmova, utakmica.. – piše oglašivač.

U njegovu cenu ulazi i garažno mesto koje je u okviru zgrade. Ovaj oglas je do sada videlo 86 ljudi, a jedna osoba ga prati.

Izvor: biznis.telegraf.rs