Svi su zanemeli kada se pojavila prva dama: Tamara Vučić promenila stil oblačenja, ovo je definitivno njena boja (FOTO)

|

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova, Ivica Dačić, priredio je tradicionalni prijem povodom srpske Nove godine za članove Vlade, diplomatski kor i novinare, gde se pojavila i supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koja je inače i angažovana u Ministarstvu spoljnih poslova Srbije.

Ona je besprekorno obučena u svakoj prilici, sa razlogom nosi titulu ikone stila, te je za ovu posebnu priliku odabrala i poseban stajling.

Tamara Vučić je opet pokazala kako garderobu treba prilagoditi jednom važnom društveno-političkom događaju, pa smo na njoj videli veoma elegantno odelo. Pantalone i sako su klasičnog kroja, koje je uklopila uz košulju u ljubičastoj boji, koja inače simboliše plemenitost, duhovnost i moć, kao i hrabrost i odlučnost.

Iako je formalan i veoma odmeren, stajling prve dame Srbije je veoma sofisticiran, i savršen je za njenu ličnost kao i poziciju, pa je i ovog puta ostavila bez dsha sve prisutne. Gospođa Vučić nikada ne greši u modnom odabiru za određenu priliku, pa zato i nije čudna činjenica što je, u domaćim i stranim medijima predstavljena kao jedna od najlepših i najstilizovanijih dama.

Izvor: story.rs