Otac Novaka Đokovića otvorio dušu: Nole je naše sunce i najbolji sportista ikada

|

Otac najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića Srđan Đoković govorio je o svom sinu i tome kako se drugi ophode prema njemu.

Srđan je izjavio da Nole verovatno neće učestvovati na Australijan openu, jer ne pristaje na ucene organizatora. O tome da li se teniser vakcinisao njegov otac nije hteo da govori, jer smatra da je to privatna stvar.

“Mislim da na svetu ima 7,5 milijardi ljudi, pa i mi smo zaslužni za postojanje slobodarskog sveta kao Indija, Brazil, čitava Afrika, nismo mi izopšteni iz sveta. Tu činjenicu treba prihvatiti i to nek oni prihvate.”, kaže Noletov otac.

Takođe, Srđan je otkrio je da Noletu prioritet porodica:

“Novak je željan svoje dece i porodice pre svega. Fokus je na deci i tome da što više pažnje i vremena provede sa njima. Za tih nekoliko rekorda koji mu nedostaju da bude i zvanično priznat od tih zapadnjaka, on je to odavno, i najbolji sportista, jedan od nekoliko u istoriji sporta…”, kaže Srđan.

Srđan je odgovorio i na to kako Nole reaguje na priče sa Zapada. “Svi gledaju Novaka kao deo porodice, naše Sunce, bre, koje je promenilo sliku o Srbiji. Bog ga je poslao u najgore vreme za Srbiju i srpski narod, pokazali smo da nemamo čega da se stidimo”, odlučno završava razgovor.

Izvor: mondo.rs