“Jao meni ako je dete bačeno u bunar”: Komšinica primetila čudnu promenu – Sada policija pretražuje njeno dvorište

|

Policija između ostalih lokacija, danas pretražuje i dvorište Dragice Šuje u selu Zlot, u potrazi za telom Danke Ilić za čije ubistvo su osimnjičeni Dejan Dragijević iz sela Zlot i Srđan Janković iz sela Luke.

Dragičino dvorište je prekoputa kuće osumnjičenog Dragijevića, a pripadnici Uprave kriminalističke policije rade detaljne preglede od ranog jutra, a sada se broj policijskih službenika pojačava.

Kako je ispričala Dragica, ona dugo živi u inostranstvu a njena kuća i kapija su zaključane. Sa osumnjičenim Dragijevićem nije u kontaktu niti imaju bilo kakav odnos.

“Nemam posla s njima, niti se družimo niti pijemo kafu. Kad sam došla ovde s unukom primetila sam da mi je obijen katanac kapiji, ali nisam prijavila policiji jer sam bila u šoku i nisam se setila da to uradim”, priseća se Dragica.

Kako je ispričala ima i bunar, koji policija danas ptretražuje. Dragica Šuji je rekla i da je tri dana plakala nakon što je saznala da je devojčica nestala.

“Jao dozivala sam je: “Danče, moja lutko, gde li si nestala!” Nadala sam se da je u Beču”, kaže Dragica kroz suze.

Kada je čula da su komšije osumnjičene za ubistvo deteta, ostala je u šoku, ali ističe da sa njima nije nu kontaktu jer već 25 godina živi u Beču.

“Katanac je bio na kapiji, kad sam došla ovde u utorak videla sam da je katanac obijen. Ja sutra idem u Beč i neka danas policija sve pretraži kod mene šta ima”, kaže Dragica i dodaje da policija pregleda i bunar u njenom dvorištu.

Izvor: republika.rs