Ona je došla umesto voditeljke Gorice Nešović: “Trebalo je drugačije da bude, ja nisam njena zamena” (FOTO)

|

Prošlo je nepunih mesec dana od kako nas je napustila voditeljka Gorica Nešović, mnogima omiljene radio voditeljke uz čiji su se glas budile generacije, a društvo i toj emisiji pravio joj je kolega Dragan.

Gorica je, na našu veliku žalost, ostavila veliku prazninu, ali tu je sada došla Dejana Milović Buha, da to nedostajanje barem malo umanji.

Dejana je dugo godina radila kao voditeljka, a svoju karijeru započela je 1987. godine, najpre u “Teen magazinu”, pa kao novinar na radiju “Beograd”, a potom i kao radijski prezenter na radiju B92.

Ona je tokom karijere radila na mnogim radio stanicama, a početkom oktobra pridružila se timu “Buđenja sa Goricom i Draganom”.

Dejana nam je ovom prilikom otkrila kako je došlo do toga da se priključi ovoj ekipi i da li je sada ljudi smatraju kao Goričinu zamenu. Kako nam je rekla, jako teško joj je pala smrt koleginice, niko se tome nije nadao, tako da je Gorica davala punu podršku Draganu i njoj do poslednjeg dana.

– To je trebalo drugačije da izgleda, trebalo je da radimo svo troje zajedno. Gorica i Dragan su me pozvali da im se pridružim, trebalo je da svi radimo zajedno , u smislu da nekad radimo u paru, nekad svi zajedno, pričali smo o raznim kombinacijama – rekla je Dejana.

– Vodili su se razni razgovori, neka mogućnost sa linkovima dok se Gorica skroz ne oporavi i tako dalje. Međutim, nažalost, desilo se to što se desilo, iako je počela da se oporavlja, ispalo je tako kako jeste.

Kako je voditeljka rekla, niko nije očekivao da će se ovo sa Goricom ovako desiti.

– Ona je slušala program non stop, do zadnjeg dana i davala podršku. Taj sticaj okolnosti je neverovatan, nešto što stvarno niko nije očekivao – kaže ona i rekavši da Dragana poznaje dugi niz godina:

– Dragan i ja radimo zajedno, a mi se poznajemo jako dugo. Radili smo na “Devedeset dvojci”, znamo se čak i od pre, prjatelji smo dugi niz godina, tako da eto, nastavlja se ta neka drugačija sada priča, ali znam da je tu negde Gorica, sluša i gleda.

Kako je Dejana rekla, reakcije slušalaca su dobre ali da ima i onih koji misle da je ona Goričina zamena, iako to nije slučaj. S druge strane, kada se pogledaju komentari onih koji se bude uz Dragana i nju, posebno se izdvaja jedan, a to je da je “savršeno nastavila da radi posao, što mnogima ne bi pošlo za rukom”.

– Reakcije su dobre, stvarno sam zadovoljn kako se sve odvija, reakcije su stvarno dobre. Naravno, neki broj slušalaca misli da sam Goričina zamena, što nisam, zaista je bio drugačiji plan, da budemo tim.Mislim da nikada necu moci da ja budem njena zamena. U drugačijem sam fazonu od nje, ali opet se nastavlja ta neka priča i mislim da je ta energija vrlo slična – rekla je nova voditeljka.

S druge strane, Dragan Ilić, Goričin kolega, kao što je i očekivano, još uvek tuguje za Goricom, pa kada smo ga pozvali, rekao je da još uvek nije spreman da govori o svemu što ga je zadesilo. Ipak, za pohvalu je to što Goricu i dalje veoma često spominju, tako da je uvek u njihovim srcima dok vode emisiju.

Izvor: 24sedam.rs