Tri znaka Zodijaka u novembru će imati pune novčanike: Stižu im povišice, dobici u igrama na sreću i novi poslovi

|

Mesečni horoskop za novembar otkriva koji znakovi horoskopa će ovog meseca zadovoljno trljati ruke! Astrolozi su naveli tri kojima će se posrećiti sa parama, bilo da će ih iznenaditi dobitak na igrama na sreću, neko će im vratiti stari dug ili će dobiti povišicu.

Blizanci

Novembar za Blizance donosi velike promene u životu i nove poslovne projekte. Najverovatnije će im finansijski uspeh doći kroz posao – dobiće unapređenje ili pozamašan bonus. Možda će samo promeniti firmu, a započeće radni odnos u kompaniji koja ima bolje uslove.

Devica

Zvezde su Devicama ovog meseca rešile da bukvalno poklone pare. Moguć je dobitak na lutriji ili nekim igrama na sreću, a nije isključeno ni da će jednostavno naći pare na ulici! Ovo će im omogućiti da kupe stvari o kojima su dugo maštali. Ono što nikako u ovom slučaju ne bi trebalo da rade jeste da taj novac stave u “štek”, izazvaće “odliv” para u bliskoj budućnosti.

Vaga

Vage takođe očekuje povećanje prihoda. Zvezde će biti velikodušne, čak i ako budu morali da rade više nego inače, plata će biti takva da će se bukvalno otimati za posao. Ipak, ova sreća će trajati samo u novembru. Zbog toga, ovaj novac odložite i sačuvate za teške dane, jer će takvi sigurno doći.

Izvor: alo.rs