Ona je za njega u najtežim trenucima bila tu: Supruga Dejana Pantelića njegova je najveća podrška

|

Kada se vodiitelj Dejan Pantelić suočio sa teškom dijagnozom, njegova supruga pružila mu je podršku i bila uz njega.

Kada se razboleo, voditelj Dejan Pantelić, učinio je sve kako bi se što pre oporavio i provodio vreme sa porodicom. Iako je prošla decenija od ovog nemilog događaja, voditelj kaže da se odlično oseća odlično, uz napomenu da ništa ne bi bilo isto da nije bilo njegove supruge Mione. Deki Pantelić sa Mionom ima dvoje dece Vukašina i Lanu. Ona mu je bila veliki oslonac u momentu kada je saznao da mu predstoji velika borba.

On je na Instagram profilu napisao sledeće:

– Hvala kolegama koji imaju dobre telefone i filtere, pa ispadnem manje ‘polovan’. I gledaocima se izvinjavam na promuklom glasu. Trudiću se da u narednom periodu pronađem adekvatno mesto iza kamera. Hvala vam što brinete – napisao je Dejan koji se od tada više nije pojavljivao u javnosti.

On je sa suprugom, ruku pod ruku, prošetao crvenim tepihom mts dvorane, povodom premijere filma “Komedija na tri sprata”, a upravo je tada akcenat od strane svih prisutnih, a i medija bačen na Mionu. Mnogi su komentarisali njenu lepotu a i njen stajling je mnogima upao u oči. Jednostavna, smerna, dostojanstvena, a opet unikatna, neke su od pohvala koje je Dekijeva supruga dobila.

On je jednom prilikom pričao o tome koliko mu znači podrška koju mu supruga pruža:

– Nas dvoje smo jako bliski i sve rešavamo pogledom. Ujedno i rastemo sa našim klincima. Koliko god da mi je ponekad teško,čini me srećnim što Miona i ja decu vaspitavamo kao što su to činili naši roditelji. Jako nam je važno da budu pre svega dobri ljudi.

Izvor: story.rs