Oglasili se iz pekare u kojoj se goste pacovi: “Radimo deratizaciju na 6 meseci” – Radnja zatvorena, preduzete hitne mere

|

Snimak pacova koji šetaju vitrinom u pekari u Kosovskoj ulici zgrozio je korisnike društvenih mreža, a pekara, koja je jutros radila, u toku dana je ipak zatvorena nakon što se snimak raširio mrežama.

Kako su rekli iz ove pekare, prizor ih je neprijatno iznenadio i ne znaju kojim su putem glodari došli do objekta i do vitrine. U pitanju su prilično veliki primerci, što znači da dobro pronalaze puteve i rupice kroz koje dolaze do slasnog noćnog obroka.

“Mi radimo deratizaciju na svakih šest meseci, jer je to naša obaveza. Ja sam tek jutros saznala za taj snimak i objekat smo zatvorili da bismo sve još jednom dezinfikovali. Lepo se namestio da se snima, ali nikome nije prijatno zbog toga”, kazala je B. M. iz ove pekare.

Kako navodi, ne zna da li deratizaciju rade i komšije, a blizu pekare nalaze se kontejneri.

“Ipak, naš je objekat i naša krivica, uradićemo sve što se tiče nas da to sprečimo”, rekla je B.

Na vratima je okačeno obaveštenje da je pekara zatvorena, kao i dokumentaciju o ranije izvršenim deratizacijama. Poslednja je izvršena 4. decembra, a “papir” važi do 4. juna. Ipak, to nije sprečilo pacove da uđu u objekat.

Izvor: espreso.co.rs