Novi trend među vlasnicima pasa: Ljubimcima organizuju rođendanske žurke sa tortom, mafinima i sjajnim provodom (FOTO)

|

Na internetu se nedavno pokrenula priča o proslavi rođendana kućnih ljubimaca i tome kako mnogi organizuju žurke za svoje mezimce. To zadovoljstvo za sada mogu priuštiti Kragujevčani i oni iz bliže okoline tog grada.

Naime, Paradiso PET, pansion za kućne ljubimce pruža svu moguću brigu i negu životinjicama, a osim toga organizuje i žurke za njih. Kako kaže vlasnica pansiona Jelena Krstić, do sada su imali nekoliko proslava rođendana, a vlasnici su i više nego zadovoljni.

“Mi imamo pansion odnosno kao hotel za pse u kom se brinemo o životinjama ukoliko vlasnici negde putuju ili ne mogu da ih paze pa se tako nekoliko puta zadesilo da je rođendan bio baš kada je pas bio kod nas. Pošto vlasnici nisu bili pored životinje, zamolili su nas da napravimo žurku što smo i uradili. Do sada smo imali par rođendana, napravimo pravu malu žurku jer su tu i drugi psi, moja prijateljica napravi tortu i svi se divno zabavimo”, ispričala je Jelena za portal Espreso.

Kako dalje navodi Jelena, organizacije rođendana su moguće za sve mušterije čije kuce koriste usluge Paradiso Pet-a. Inače, ovaj trend najpre je zaživeo među poznatim ličnostima, te se svi sećamo glamurozne proslave rođendana kuce Ane Korać, a rođendan je svom ljubimcu proslavila i Aleksandra Mladenović, doduše bez gala proslave. Tara Simov svom ljubimcu je takođe organizovala proslavu rođendana na jednom beogradskom splavu.

Izvor: espreso.co.rs