Novakova drugarica otvorila dušu – Da ga sada sretnem rekla bih mu: “Novače, ti si budala, mogao si u miru da sediš kod kuće”

|

Flavija Peneta, nekadašnja šampionka US Opena i velika prijateljica Novaka Đokovića, prokomentarisala je njegovu situaciju i pružila mu veliku podršku. Peneta smatra da Novak neće tako lako odustati od svojih uverenja.

“Ostaće veran sebi, možda i više no što je bio ranije”, izjavila je Flavija Peneta u intervjuu za Korijere dela Sera, u kome jasno i glasno podržava svog prijatelja.

“Nole je uvek bio drugačiji u svim svojim izborima, od hrane do prijateljstava, uvek je donosio vrlo lične odluke, uz podršku supruge Jelena, koja je uvek bila uz njega… Žao mi je što se sve ovo desilo, jer nemam nikakve sumnje da je Đoković dobar čovek”, rekla je Flavija.

Ona smatra da je Đokovićev karakter ključan i za uspehe, ali i za trenutnu situaciju.

“Možemo mi da ga savetujemo koliko hoćemo, ali to je 34-godišnji čovek koji je uspeo da preokrene hijerarhiju koja je u tenisu vladala decenijama. Nije to čovek kome nedostaje karakter. Sigurna sam da ga je sve ovo pogodilo, da pati. Nole je snažno ljudsko biće, ali je i vrlo osetljiv”, otkrila je nekadašnja šampionka US Opena.

Na pitanje šta bi poručila Novaku u ovim teškim momemntima, možda najtežim u čitavoj karijeri, Flavija je imala zanimljiv odgovor:

“Da sretnem Noleta, rekla bih mu: Prijatelju moj, ti si budala, mogao si da u miru sediš kod kuće sa suprugom i decom”, rekla je uz osmeh Peneta.

Izvor: espreso.co.rs