Novak i Jelena završili renoviranje vile na Kosmaju: Uloženi su milioni – Bazen, kamin i pogled koji leči (FOTO)

|

Vila Jelene i Novaka Đokovića na Kosmaju specifična je u svakom pogledu.
Ovu nekretninu kupili su od Elene Karaman. Budući da je prethodna vlasnica vilu opremila u posebnom stilu, Đokovići su poželeli su da urade izmene, te je sada njihov kutak iz snova još lepši.

Ranijih godina pomenuta nekretnina pripadala je porodici Karić, tačnije Eleni Karaman i Jugosalvu Kariću, a budući da se ćerka dizajnerke Verice Rakočević bavi uređenjem enterijera niko nije ni očekivao da neće biti spektakularan.

Posle razvoda kuću je stavila na prodaju, a tvrdilo se da je kupoprodajni ugovor na novog vlasnika Novaka Đokovića iznosio čak 2,9 miliona evra.

Jelena i Novak želeli su da svom novom domu daju lični pečat. Renoviranje se odužilo, te čak godinu dana nisu mogli da se usele. Sada je, po pisanju tabloida, sve završeno, te porodica Đoković neometano može da uživa u svim finesama svoje oaze mira, pogledu koji leči, bazenu, kaminu i mnogim drugim stvarima.

Vila Jelene i Novaka Đokovića na Kosmaju je kao stvorena za uživanje, stoga se ne sumnja da će teniser i njegova supruga sve svoje slobodno vreme upravo tamo provoditi.

Oni poseduju mnogo nekretnina, ali ova im je iz mnogo razloga prirasla srcu. Prostrana je, unikatna, blizu samog centra grada, a opet ušuškana i dovoljno udaljena od gradske gužve.

Izvor: story.rs