Novak Đoković na prijem kod predsednika Srbije: Moja veza i odnos prema srpskom narodu jača iz dana u dan

|

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upriličio je prijem za najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

“Zahvaljujem se na toploj dobrodošlici. Danas sam želeo da se vidim sa Vama jer sam osetio potrebu da se zahvalim svima na podršci, svim institucijama tokom nemilih događaja u Australiji. Iako sam tamo bio sam nisam se osećao usamljeno, imao podršku porodice, familije, prijatelja, čitave Srbije, regiona, celog sveta. Mnogi su se javljali i pokušavali na razne da mi olakšaju boravak u Australiji koji je bio neočekivan”, rekao je Novak.

“Vi niste imali potrebu da pružite podršku kakvu ste pružili. Hvala vam što se zauzeli za mene i stavili sebe i komp’likovanu poziciju što se tuče međunarodnih odnosa. To se ceni i poštuje i ja kao građanin Srbije ću to dugo pamtiti. moja veza i odnos prem asrpskom anrdou jača iz dana u dan”, poručio je najbolji teniser sveta.

“Pobediće sve na Rolan Garosu, Vimbldonu i US Openu. To vam ja predviđam”, rekao je predsednik na kraju susreta.

“Ko god da je dolazio kod mene, najveći državnici sveta, svi su želeli da vide Novaka”, rekao je predsednik Srbije.

“Ovako nešto još nisam video. Ovoliko medija… Neko važniji i posebniji od nas je došao. Hvala vam što ste ovde i što pokazujete poštovanje prema svojoj Srbiji, narodu i građanima svoje zemlje. Hvala vam što ste proslavili našu zemlju”, poručio je Aleksandar Vučić.

Izvor: kurir.rs