Novak dao urnebesno objašnjenje o imitiranju plakanja publike: “Zaglavilo mi se nešto…” – Dotukao ih odgovorom

|

Novak Đoković juče je savladao Janika Sinera sa 6:3, 6:4, 7:6(4) i plasirao se u finale Vimbldona, a u toku meča je imao par okršaja sa publikom. Najgore je bilo sredinom trećeg seta, spasao je dve brejk lopte i to nakon što ga je publika provocirala. Promašio je prvi servis, počeli su da mu se podsmevaju, a u jednom momentu se jedan navijač prodrao i „Vamos Rafa„.

Ipak, ni to ga nije izbacilo iz ravnoteže. Spasao je obe, a onda gestom poručio navijačima da plaču. Ili ipak ne? Evo šta on kaže na to ironično kao nikada do sada.

„Sočivo, apsolutno. Zaglavilo mi se nešto u oku u tom trenutku, video sam da je snimila kamera, nešto sam se rastužio zbog tog sočiva, a klima je jaka, osušile su se oči, malo me zabolelo. Nešto mi je upalo u oko, zapravo, drago mi je da su oni to prepoznali“, govorio je ironično Đoković.

Novak se još jednom osvrnuo na to što se dugo priča o dokumentarnom filmu/seriji, i još uvek nije siguran šta će na kraju završiti kao materijal u ovom ostvarenju.

„Želeo bih da se nađe i sve ovo što se dešava ove godine na slemovima. Videćemo u kojem formatu, pričali smo o tome da li kao epizode ili kao jedan dugometražni film to ćemo tek dogovoriti, ali ima materijala, hvala Bogu“, kaže naš najbolji teniser.

Danas ga očekuje jedan nešto duži trening, a u nedelju igra veliko finale Vimbldona protiv Karlosa Alkaraza od 15.00. Za 24. grend slem titulu i rekordnu osmu na travi u Londonu.

Izvor: nova.rs