“Novače, hoćeš da mi budeš trener?” Hamad napravio šou nakon pobede, pa otkrio detalj o Olgi: “Ovo moram da kažem”

|

Srbija je prošla u četvrtfinale Junajted kupa. Hamad Međedović i Olga Danilović doneli su pobedu u miks dublu protiv Češke. Nakon velikog uspeha i svega što su ostvarili na terenu stali su pred kamere da daju izjavu i tamo je nastao pravi šou program.

Voditeljka je primetila da je od trenutka dolaska na klupu Srbije, sredinom drugog seta, Novak krenuo da deli savete Hamadu, donelo je to na kraju željeni rezultat. Upravo to bilo je i pitanje za njega, o trenerskim savetima koje je dobio od Đokovića.

“Možemo da pričamo, ali bi bilo lepo da mi je trener”, nasmejao se Hamad, a potom se obratio Danilovićki.

“Želim da kažem nešto i o njoj. Nije znala da li može da igra uopšte. Dala je sve od sebe. Hvala i mom timu i svima što su došli. Vidimo se u sredu”, poručio je Hamad.

Zbog povrede zgloba Đoković nije mogao da bude na terenu u miks dublu. Dobio je singl protiv Jiržija Lehečke i onda je išao na terapije. Tandem mladih srpskih predstavnika rešio je meč, doneo pobedu i zakazao duel sa Australijom za sredu oko 10 časova po našem vremenu.

“Uff, neverovatan je osećaj. Nisam imala sreće u singlu, hvala Bogu da imamo Novaka. Hamad i ja smo prvi set odigrali, ne baš dobro. Vratili smo se, borili smo se. Hvala svima su došli. Hvala svima puno, videćemo se sutra. Srećna sam zbog pobede i četvrtfinala,” rekla je Olga Danilović.

Za polufinale igraće protiv domaćina ovog takmičenja, pa je za kraj voditeljka pitala njih dvoje šta misle, ko će imati glasniju podršku u četvrtfinalu.

“Možete da ih čujete, idemo”, zaključio je Međedović i tražio od srpskih navijača da budu što glasniji, dok je Olga istakla da se nada da će Srbi biti bučniji.

Izvor: mondo.rs