Nova devojka Dejana Dragojevića je poznata voditeljka: “Istina je da smo zajedno, Dalila je daleka prošlost” (FOTO)

|

Dejan Dragojević danima na Instagramu postavlja snimke sa misterioznom devojkom. Mnogu su mislili da je to Dalila i da su se pomirili. Takođe, nakon ljubavnog kraha sa Aleksandrom Nikolić rekao je da više neće da se viđa sa devojkama koje imaju veze sa javnošću. Međutim, on već nekoliko dana uživa u ljubavi s voditeljkom Tamarom Galijano.

Varnice između njih sevnule su na prvi pogled, i to nakon slučajnog susreta na jednom događaju. Koliko mu se svidela, svedoči i to što je njihove intimne trenutke podelio na svom Instagram profilu, pa su mnogi pomislili da je u pitanju Dalila Dragojević. Ali, ruka na snimku je Tamarina!

Ova atraktivna voditeljka u početku nije želela ništa da komentariše.

– Zaista ne bih komentarisala ništa na tu temu… Dejan mi je super frajer i mislim da je dobar dečko, rado bih izašla na dejt s njim, što da ne? – rekla nam je na početku Tamara, ali kada smo joj rekli naša saznanja, rešila je da prizna:

– Zaista ne znam kako ste to uspeli da saznate, ali imate tačne informacije. Tačno je da smo Dejan i ja na početku jedne lepe priče. Varnice su sevnule na prvu, kao što možete da vidite na snimku, koji je nastao spontano. Volim muškarce koji ne kalkulišu. Dejan se potrudio da na sve načine dođe do mene i uspeo je. Od četvrtka se ne razdvajamo, toliko smo se smejali kad su ljudi pomislili da je na snimku na kome se vide naše ruke – Dalila. Kakva Dalila, ona je davna prošlost! Dejan je pravi džentlmen. Žao mi je samo što je pravio katastrofalne izbore kada su žene u pitanju, ali ovog puta je napravio pravi izbor. Videćemo koliko će sve ovo da traje, ali važno je da se zna da je sada Dejan – zauzet dečko – rekla nam je Tamara.

Inače, pre par dana se na Tiktoku pojavio video snimak, na kom se pobednik “Zadruge 5” okreće za jednom devojkom atraktivnog izgleda.

– Opa, Boro! Bogami, tako da… Stvarno, vitka noga, svaka joj čast – pričao je Dejan dok je gledao zbunjeno ka Tamari.

Izvor: kurir.rs