Anđelina porodica ne prihvata Zvezdana za zeta: Oglasio se i njegov otac Moka – “Ili nije imao kod kuće ono što mu je potrebno, ili…”

|

Nakon što je Zvezdan Slavnić, učesnik Zadruge, javno priznao svoje emocije prema Anđeli Đuričić i javo ostavio suprugu pred čitavom javnošću, sada se oglasio i njegov otac, Moka Slavnić, slavni košarkaš.

Zoran Moka Slavnić priznaje da je do detalja upućen u dešavanja koja su se odigrala prethodne noći.

– Gledao sam ga do dva sata noćas. U ovakvoj situaciji, neko mora biti povređen. Mnogo mi je žao Ane, jer imam odličan odnos sa njom, i veoma poštujem njenu izjavu, molio sam je da to ostavi kad izađe, ali i razumem što je to uradila, jer je povređena. U njihovoj vezi ona je bila stub, njoj idu svi komplimenti – izjavio je Moka na početku, a zatim nastavio sledeće:

– On je bio veoma iskren, prevara i kao prevara može da bude i bez s**sa, to su ipak emocije. Kad je osetio nešto, javno je to priznao. Tu postoje dve stvari, ili si se primio jer si neiskusan, ili nisi imao kod kuće dovoljno onog što je tebi potrebno, i tu je kraj cele priče. On nije zakasnio kao pojedini parovi, na primer Aleks, o Maji da i ne pričam. Bio je potpuno iskren, ali, kad tako nešto izjavi, naravno da će povrediti drugu stranu, to je glupo i komentarisati.

Moka je takođe prokomentarisao i zadrugare koji su osudili postupak njegovog sina i njegovo priznanje, pa je otkrio da je Lepi Mića, po njegovom mišljenju, bio najobjektivniji.

– Ovaj seljački dželat iz Niša (Marija Kulić) svojoj rođenoj ćerki… Najbolje da će neko njenu izjavu uzeti kao validnu. Miki i Mikica su se iznenadili i osudili to, što je mene potpuno iznenadilo, šta ima tu da osuđuješ, a šta si ti radio prethodnih godina. Za sada je najbolji bio Mića, korektan, prihvatio je, rekao je iskreno šta se desilo i to je kraj, neko će da sudi, neko neće – izjavio je ovaj košarkaš.

Moka je sada otkrio i šta misli o Anđeli Đuričić, i ponovio da mu je najviše žao Zvezdanove supruge Ane.

– Mislim da je Anđela mogla da bude eksplicitnija, i ranije je to osetila. Slažem se da bi bilo sramota da žensko ima inicijativu, ali očekivao sam od nje iskrenost ranije. I ovo sad malo uslovljavanje, nema ničega, a šta ako se desi spontano, ali ona je mlada. Vidi se da je jedna pristojna devojka. Otac za svoju ćerku i sina prve dve stvari koje može da želi su zdravlje i ljubav, što mu i želim iskreno. Nemam ništa protiv, to su njegove emocije, kako mogu da budemprotiv, gledam samo da li mi je sin zdrav i srećan, a sad vidim da jeste. Žao mi je Ane, što je to moralo tako da se desi. Jedina razlika je što je ovo javno, ali to se dešava svakodnevno dešava, kod kuće, u kafani, bilo gde, da neko nekoga ostavi. Niko ne može da natera nekoga da voli nekog drugog, a eto samo taj momenat saopštenja je drugačiji nego u privatnom životu. U privatnom životu je mnogo gore nego što se to ne zna – rekao je Slavnić.

Ovim povodom oglasila se i Anđelina prijateljica iz Herceg Novog, koja je saopštila da se njenoj porodici ne dopada što je Zvezdan mnogo stariji od nje i što je javno obrukao svoju nevenčanu ženu.

– Vidim da je Anđela počela da se zaljubljuje, ali zbog cele situacije mora da povuče kočnicu, a teško joj je. Poznajem je mnogo dobro i nisam je skorije videla ovakvu, ona pored Zvezdana cveta. On je stariji i autoritet joj je, i vrlo lepo je kontroliše. Sve bi bilo super, pa čak i ta neka razlika od dvadeset godina mogla bi da se zanemari, da on kući nema ženu. Njena porodica je patrijahalna i oni ne podržavaju to da im Zvezdan bude zet. Ne veruju u priču da ga je žena ostavila. Ne poznajem čoveka i ne mogu da pričam o njegovim emocijama, ali o Anđelinim mogu i jasno je kao dan da se zaljubila – rekla je Anđelina drugarica i još dodaje:

– Kada sam ih videla na “Zadrugoviziji”, ona je sva cvetala, njen osmeh i kad pogleda u njega, cakle joj oči. Ali, opet kažem, njena porodica ne prihvata to da se ona zaljubi u mangupa poput Zvezdana. Za Novu godinu joj dolaze mama i tata, sigurno će joj skrenuti pažnju. Nije im svejedno, jer ne znaju ko će Zvezdanu doći, ako se žena pojavi biće baš gusto, a to će sigurno i Anđelu da razočara, iako ona ne zna da se Ana oglašavala i da je rekla da prekida sa Zvezdanom – rekla je njena drugarica.

Izvor: kurir.rs